24 Haziran erken genel seçimlerine sayılı günler kala Atatürk’ün Partisi olan CHP’nin HDP’ye talimatla oy istemesi CHP’lileri de isyan ettirdi.

Anadolu kentlerinden birinde bir gencin WhatsApp mesajları CHP’nin gizli ittifakı HDP ile yaptığını ortaya koyarken, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının geldiği noktayı gözler önüne serdi.

Bilindiği gibi önceki gün, Terör örgütü PKK'nın Kandil'deki sözde lideri terörist başı Murat Karayılan, örgütün yayın organları ANF'ye verdiği röportajla "HDP'ye oy verin" çağrısı yapmıştı.

İşte Saadet Partisi ile ittifak yapan Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) gençlik kollarında görev yapan bir gencin WhatsApp mesajları…

Partili genç: Başkanım bugün il yönetiminden beni aradılar. Dört oyu olan bir ailede bir oyunu HDP’ye kullanacak şekilde herkesi uyarın” dedi. Ben itiraz ettim. Askerime, Polisime, kurşun sıkan terör örgütü olarak bildiğimiz PKK’ya nasıl oy toplarım. M.Kemal Atatürk’e hakaret eden, bayrağımızı yakan bu vatan haini alçaklara nasıl oy vereceğiz dedim. Zeki, beni azarladı. AKP gitsin diye Mehmetçiğe kurşun sıkan hainlere mi oy vereceğiz?

Başkanım Zeki şu an size gelebilir lütfen sizde tepkinizi gösterin İl Başkanın talimatı bile olsa ben bunu yapamam.

Başkan: Genel Merkezin talimatıdır uymak zorundayız. Bende istemem HDP’ye oy vermeyi ama barajı aşması için vermemiz gerekir.

Editör: TE Bilisim