Devrek'in AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Semerci ilçede yine alay konusu olurken, otopark uygulaması ile deli dumrul hikayesini anımsattı.



Devrek Meydanında bulunan yeşili yok ederek kent merkezini mermer mezarlığına dönüştüren, alandaki ağaçları tepki almama adına başka bir alana taşıyan ancak taşıdığı alanda bir kaç ay sonra kuruyan ağaçları kesen Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci otopark konusunda da trajikomik uygulaması ile alay konusu oldu.



2010 Yılında Özcan Ulupınar tarafından temeli atılan, Mustafa Semerci döneminde yapılan ihale ve uygulamalarla usulsüzlüğün konuşulduğu Devrek Eski terminal alanındaki projede akıllara durgunluk veren uygulamalar yapılıyor.



Henüz inşaat aşamasında olan ve inşaatın bir çok yerine, "İnşaata girmek tehlikeli ve yasaktır" pankartı asan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci'nin otoparktan ücret istemesi şaşkınlığa neden oldu.



Bir dediği diğerini tutmayan, unutkanlığı ile bilinen Mustafa Semerci, hem inşaata girmek yasaktır deyip, hem de otopark ücreti talep etmesini vatandaşlar yaşına bağlarken, olası bir tehlikede sorumluluğu nasıl alacağı merak ve alay konusu oldu.







 
Editör: TE Bilisim