Deplasmanlı Süper Amatör ligin bitimine son iki hafta kala deplasmanda Çaycumaspor’u 4-0 yenerek ligde kalmayı garantileyen Çaydeğirmeni Belediyespor’da keyifler yerine geldi.

Çaycumaspor karşısında alınan önemli galibiyet sonrasında ligde kalmayı garantileyen Çaydeğirmeni Belediyespor’da Başkan Satılmış Gebeş, Çaycumaspor maçı ve gelecek sezon için önemli açıklamalarda bulundu. 

Gebeş, ligde kaldıkları için mutlu olduklarını ifade ederken, gelecek sezon da hedeflerinin mutlak Bölgesel lige çıkma adına olacağını söyledi. 

TEKNİK HEYET VE FUTCULARIMA TEŞEKÜR EDİYORUM

Çaycumaspor galibiyeti sonrasında ligde kalmayı garantiledikleri için çok mutlu olduğunu ifade eden Gebeş, “ Öncelikle bu galibiyetten dolayı teknik heyetimize ve sahada güzel bir mücadele eden futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gerçekten Çaydeğirmeni Belediyespor’un son 4 haftadır çok iyi bir ime yakaladı.  Sezon başında gereken hazırlığı yapamadık,  sezona da iyi başlayamadık ama ilerleyen süreçte yeni hocamızla ve yeni transferlerle birlikte çok güzel bir ime yakaladık. Ben saden sporun içinden geldim, sporcuların her zaman yanında olmaya gayret ettim. Arkadaşlarda bizleri Çaycumaspor maçında mahcup etmediler ve çok güzel bir futbolla maçı 4-0  yenerek bizleri de mutlu ettiler. Çaydeğirmeni Belediye adına  kendilerine tek tek teşekkür ediyorum. Ayrıca bu galibiyetle ligde kalmayı garantilediğimiz içinde ayrıca mutluyum ”dedi. 

HEDEF BAL LİGİ…

Gelecek sezonda hedeflerinin BAL ligine yükselme adına olacaklarını ifade eden Gebeş, “İnşallah önümüzde ki sezon Çaydeğirmeni Belediyespor’un sezonu olacaktır. Hedefimizi mutlak Bölgesel Lige yükselmek adına olacaktır. Şuan itibariyle de sevgili hocamız Serkan Bankoğlu’na da gerekli talimatı verdim. Bugün itibariyle de gelecek sezonun çalışmalarına bizzat kendisi başladı ”dedi. 

Editör: TE Bilisim