Bu çocuk Güvenlik Görevlisine Benziyor mu?







Liseyi başarı ile bitiren 18 yaşındaki Anıl Barış Çoraman, Üniversiteye hazırlanırken bir yanda da ek iş yaparak harçlığını biriktiriyordu.



Çaydeğirmeni Beldesi’nde bulunan Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve adayı Ertan Civak’ın sahip olduğu Rivel Mill Park Otel’de 2 Ağustos tarihinde garson olarak işe başladı.



Yapı Kullanma İzin Belgesi ve Çalışma Ruhsatı olmayan Rivel Mill Park Otel’de son iş gününde (26 Ağustos 2017) otelin ikinci katında bulunan inşaat artıklarını toplarken beton zemine çakıldı.



Akşam saatlerinde iş kazası geçiren 18 Yaşındaki Anıl Çoraman, Ertan Civak tarafından kazanın hemen ardından sigortalı yapıldı.



Devrek Devlet Hastanesi’ne getirilen Anıl Çoraman, ortopedi uzmanı olmadığı için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne, buradan da TIP Fakültesine sevk edildi.



 



Güvenlik görevlisine benziyor mu?



Ailesi tarafından alınan vizite kağıdında, Anıl Çoraman’ın Rivel Mill Park Otel’de “Güvenlik görevlisi” olduğu, burada yeni alınan bir personele çevreyi tanıtırken iş kazası geçirdiği yazıldı!...



İkinci kattan beton zemine çakılan ve tüm leğen kemikleri kırılan Anıl Barış Çoraman’ın iş kazası geçirdiği an bir arkadaşı tarafından bu resim çekildi.



İşe garson olarak alınan ve yaklaşık 20 gün sigortasız olarak çalıştırılan inşaat atıklarını temizleme görevi verilen Anıl Çoraman, sizce “Güvenlik görevlisine” mi benziyor, yoksa inşaat atıkları temizleyen bir çocuğa mı?



 



Yürüyüp yürümeyeceği bilinmiyor!...



5 Saat süren ameliyatın ardından kırılan leğen kemiklerine platin takılan Anıl Çoraman’ın ameliyatının başarılı geçmesine rağmen bundan sonra sağlıklı bir şekilde yürüyüp yürümeyeceği konusunda doktorlar net bir şey söyleyemiyor.



Kendi lüks içinde...



Kendisi ve çocukları lüks içinde yaşayan Ertan Civak'ın Çaydeğirmeni ve Devrek bölgesindeki gariban köylü çocuklarını sigortasız çalıştırırken, iş adamı sıfatını kazanmak için evrak üzerinde yalan beyanlarda bulunması tepkilere neden oluyor.



Editör: TE Bilisim