MHP Zonguldak Milletvekili Adayı Hamdi Ayan, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri öncesi destek ziyaretlerine Alaplı ve Karadeniz Ereğli ilçesinde sürdürmeye devam ediyor.

Ayan beraberinde Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Rahman Demirtürk ve partililer ile birlikte ilk olarak Muhtarlar Derneği ziyareti gerçekleştirdi.

Daha sonra Alaplı ilçesine geçen MHP Zonguldak 1.sıra Milletvekili Adayı Hamdi Ayan burada sanayi esnafını ve iplik fabrikasını ziyaret etti. Sanayi esnafından 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri dolayısıyla destek istedi. 10 maddelik manifestoyu gittiği yerlerde açıklayan Ayan, Zonguldak'a sahip çıkacaklarını, şehrin her geçen gün geriye gittiğini, göç alan değil, göç veren il haline geldiğini kaydetti. 

Milletvekili Ayan'ın seçim destek ziyaretlerine İl Başkanı Metin Soydaş, Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer ve partililer eşlik etti. Ayan'ın son durağı akşam saatlerinde Alaplı ilçesine bağlı Aşağı Dağ Köyü olacak.

Editör: TE Bilisim