MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla hafta sonu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Zonguldak basınının kendisi için arkadaş ve dost olduğunu ifade eden Hamdi Ayan, Belediye Başkanı olması halinde şehri basın ve sivil toplum kuruluşlarının talepleri doğrultusunda şehri yöneteceklerimi ifade etti. 

MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde siz değerli basın emekçisi arkadaşlarımla bir araya gelmek istedik. Sizlerin Zonguldak için görüşleri çok önemli. İşin özü ben belediye başkanı olmak istiyorum beni belediye başkanı yapın. Projelerimizi sunacağız. Zonguldak’ta bir çok ilkleri 67’de 67 projemizde göreceksiniz. Projeler kapsamında diğer partilere de örnek teşkil edeceğiz. 19 Ocak tarihinde Dedeman Otel’de bir lansman gösterisi yapacağız. Zonguldak neler yapacağımızı görecek” dedi.

CHP’li bazı yöneticilerin MHP’yi ve Hamdi Ayan’ı hedef aldığını belirten Ayan, “Bütün esnaflarımızı gezip dolaşıyorum. Yola güçlü bir şekilde, ciddi olarak çıktık. İlk olarak AK Parti’li arkadaşlarımız ittifak yönünde bir takım söylemler geliştirdi. Şimdi bunlar geride kaldı. MHP’nin Zonguldak’taki kararlılığı bunları geride bıraktı. CHP’li bazı yönetici arkadaşlarımız, ‘Hamdi Ayan’ın tebessüm ettiğine bakmayın. Seçilirse sizleri burada çalıştırmaz diyorlar. Hemşerilerimizin kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Her zaman birleştiren taraf olalım diyoruz. Pabuç bu sefer pahalı,  MHP güçlü ve emin adımlarla geliyor. Ne yapacaklarsa Zonguldak’a ne vereceklerse onu anlatsınlar” şeklinde konuştu.

67 proje içerisinde yöresel dernekler ve gazetecilere yönelik Yer ve kiradan kurtarmak amacıyla yapılan çalışmalar olduğuna da dikkat çeken Ayan, “Projelerimizde yöresel derneklerimizi ve gazetelerimizi bir arada buluşturma projemiz var. Sizlerle bunu da görüşmek istiyoruz. İnşallah uzun yıllar sağlık ve sıhhat içerisinde gazetecilik görevini yerine geçtirirsiniz. Sizleri en iyi bilen benim. Beraber çalışacağız, bu kentin sorunlarını birlikte çözeceğiz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim