Zonguldak Belediyesinde uzun yıllar makam şoförlüğü yapan İbrahim Kazancı’nın geçirdiği rahatsızlık sonrası Eski Enerji Bakanı Zeki Çakan’ın gösterdiği büyük vefayı tempogazetesi.com’dan öğrenen Zonguldaklılar, haberde okunma rekoru kırarken, sosyal paylaşım sitesinde de paylaşarak paylaşım rekoru kırdı.



Sayaç hilesi yok!



Sayaç hilesi kullanmadan yalın rakamlarla yayın hayatını sürdüren tempogazetesi.com’da  “Bu yüzden Zeki Çakan marka” haberi şu ana kadar 7 bin 300 defa okunurken, sosyal paylaşım sitesinde ise herkesin paylaştığı bir haber oldu.



Siyasetçi özlemi tavan yaptı!



Zeki Çakan, eski bir çalışanına gösterdiği vefa ve sahiplenme duygusu ile bir kez daha Zonguldaklının gönlünde taht kurarken, Zonguldak insanının; sahiplenen, vefa duygusu olan, kentine ve insanına dokunan siyasetçi özlemi bir kez daha Zeki Çakan'ın tavrı ile ortaya çıkmış oldu.



Adamın dibi!



Sosyal paylaşım sitesi olan Facebook'ta paylaşım rekoru kıran Zeki Çakan'ın Zonguldak'a ve Zonguldaklıya gösterdiği vefa haberine Zonguldaklılar, "Ey büyük Allah'ım bize 5 tane ayrı yerde vekil nasip edeceğine, keşke Zeki Çakan gibi bir tane vekil nasip edeydin. Sen adamsın adamın dibisin Zeki Çakan. adam. Zonguldak sahipsiz kaldı. Gel abilik yap. Değneksiz köy buldular koşturuyorlar. Sahibimiz yok, abimiz yok." yorumu ile mevcut milletvekillerinden muzdarip olduklarını ifade ettiler.



 



İşte Zeki Çakan haberine ve paylaşımlarına gelen yorumlardan sadece bir kaçı:



Şenol Kahveci Zeki çakan a da bu yakışır tabiki marka dır



Sefa Şimşek İboya acil şifalar dilerken, Zeki Çakana'da teşekkürler ama sayın Bakanın herkese yaptığı hizmetler bunlar



Ali Kemal Kurtoglu Aynen



Bulut Işçi EY BÜYÜK ALLAHIM...BİZE BEŞ TANE BEŞİ AYRI YERDE VEKİL NASİP EDECEĞİNE, KEŞKE ZEKİ ÇAKAN GİBİ BİR TANE VEKİL NASİP EDEYDİN!



Serdar Yaralı Sevgili bakanım Zeki Çakan, secimlerden sonra bütün ilçeleri ve teskilatlari teker teker dolaştı, tekrar gelme sözü verdiği bütün mekanlari da mutlaka ziyaret etti( kahvehaneler, pastaneler, lokantalar vs ) . Cenaze oldu Ankaradan günü birlik Kilimliye geldi, dugun oldu yine geldi. Zaten bir yere kaçtığı yok. Kendisi Kış aylarında hem saglik kontrolleri açısından hemde evi olduğundan Ankara'da, havaların ısınmasıyla birlikte, Bartın'da bulunuyor.Telefonu 24 saat açık. Su an dahil en kokay ulaşılabilen bürokrattır kendisi.



Anıl Taşkıran Ha şunu da araya giydireyim, Sayın bakanın 24 saat cebi açık. Şu Zonguldak'ta tek tecrübeli, bürokrasiye sahip tek kişi var o da Zeki Çakan. 5 vekile bedeldir.! Bu da kapak olsun artık!...



Hüseyin Arıman Zeki Çakan;Zonguldağın güzel bir markasıdır.



Vedat Çanakcı Helal olsun sayın vekılime allah onun gibi insanlari başimizdan eksik etmesin İbrayim beyede açil şifalar dilerim allah yardımcısi olsun



Bayram Seçen Sayın zeki çakan 2002seçimleri öncesi çalışma bakanlığı döneminde ,muhtarlar ve sendikanın toplantısı da erdemirde çalışan ilköğretim mezunu olanları kadroya alma kararını vererek,Büyük hizmeti geçmiştir.Baba adamdır.



adamın dibi ;



Sen adamsın adamın dibisin Zeki Çakan. adam. Zonguldak sahipsiz kaldı. Gel abilik yap. Değneksiz köy buldular koşturuyorlar. Sahibimiz yok, abimiz yok.



Kenan çiçek ;



Haber için teşekkürler zeki çakan diye düzeltme yaparsanız memnun olurum



helal sana çakan ;



Sayın zeki çakan2002seçimleri öncesi çalışma bakanlığı döneminde ,muhtarlar ve sendikanın toplantısı da erdemirde çalışan ilköğretim mezunu olanları kadroya alma kararını vererek,Büyük hizmeti geçmiştir.Baba adamdır.



Adam ;



İnsanin gözleri yasariyor.Işte bu.Ne olursan ol hangi siyasi görüşte olursan ol ama insan olabiliryorsan ne mutlu.saglik lar diliyorum.



Kemal Tepebaşı ;



Zeki Çakan,ilimizde Belediye Başkanlığını başarıyla yapmış çok değerli bir insandır.İlimiz onun döneminde,gerçek belediyecilik hizmetini gördü.Gecesine gündüzüne kattı,yoğun bir çalışma içerisine girdi.Maalesef acı olan,bir sonraki dönem fanatik siyasetçiliğin kurbanı olarak koltuğunu,tarihin en başarısız,beceriksiz başkanı olan Yüksel Aytaç’a bıraktı.



Salih Kalıntas · Zonguldaklı adam kıymeti bilmez alevera dalevera sever



Aldağ Cevdet · Karakter kişinin soyundadır. Zeki çakan Zonguldak sevdalısıdır. Davranışı çok onurludur.



Irfan Özgen Politikacılık ve insanlık dersi alınacak değerli bir abidir Zeki Çakan.Bu davranışı yaptığı binlerce iyilikten biridir belki de ve daha kimbilir bilinmeyen ne çok iyiliği vardır.Allah razı olsun.
Editör: TE Bilisim