Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.



"İnşallah 2019'da da gireceğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıkacağız"



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkanlar şöyle;



- AK Parti'yi asla hiziplerin partisi haline getirmedik. Biz eser üzerine eser koydukça milletimiz bize sahip çıkmayı sürdürecektir. Bizi ayıran en önemli özellik budur. Sakın ha, dedikodulara, sağda soldaki fiskoslara kulak asmayın. Biz işimize bakacağız, yolumuza devam edeceğiz. Biz kendimize inandıkça güvendikçe milletimizin bize olan sadakati de o derece artacaktır. İnşallah 2019'da da gireceğimiz tüm seçimlerden başarıyla çıkacağız. Yapmamız gereken kendi içimizdeki birliği, kardeşliği ve milletimizle olan bağımızı güçlendirmektir. Önümüzdeki 1-1,5 yılı çok iyi değerlendirdiğimizde hedeflerimize ulaşmamak için hiçbir sebep yoktur.



- Ak Parti'nin genel başkanı olarak ben sizlere güveniyorum. Türkye içeride ve dışarda zorlu bir mücadele veriyor. Daha dün iki askerimizi şehit verdik. Aziz milletimize başsağlığı diliyorum.



- Terör örgütünü sınırımızın her iki tarafında da rahat bırakmıyoruz. Güvenlik güçlerimizin operasyonları kar kış demeden sürüyor. Son terörist de imha edilene veya teslim olana kadar bu operasyonlar devam edilecektir.



- FETÖ ile ilgili davalar yavaş yavaş sonuçlanmaya başladı. Bu ihanet çetesini ülkemizden kazıyana kadar bize durmak yok. Ara vermek yok. Hangi kurumumuzda varsa, askerimiz, polisimizde nerede varsa bunları temizlemeye devam edeceğiz. Onların inlerine girdik zaten. DHKP-C gibi terör örgütlerine nefes aldırmayacağız. Hep söylüyorum 'Acırsanız acınacak hale gelirsiniz.' Acımayacağız.



KAynak: Ajanslar
Editör: TE Bilisim