Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanlığı binasında bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Programa CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, CHP Zonguldak Milletvekili Adayları Deniz Yavuzyılmaz, Çiğdem Şekerci, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Fikret Zaman, parti yöneticileri ve çok sayıda üye katıldı.

Programla ilgili konuşan CHP Zonguldak İl Başkan Vekili Hakkı Güney yaptığı açıklamada: “Tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz. Sağlıklı ve mutlu günler diliyoruz. Bugün 11’de bayramlaşmamızı bu şekilde organize ettik ama diğer vekillerimiz de kendi bölgelerinde programlara katılsın dedik. Zonguldak Merkez’deki arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İl Binası ziyaretini yaptılar. Bayramlaşma programlarının ardından tekrar seçim çalışmalarına devam edeceğiz. Biz 24 Haziran’da Sayın Muharrem İnce ve Milletvekili adaylarımızı destekleyerek iktidara geleceğiz. Zonguldak ve Türkiye güzel şeyler görecek.” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Deniz Yavuzyılmaz yaptığı açıklamada; “Ülkemize ve tüm dünyaya, hoşgörü dolu bir bayram diliyorum. Tüm ailemiz, tüm dostlarımız ve tüm vatandaşlarımız sevdikleri ile birlikte nice bayramlar geçirsinler diye temenni ediyorum. Temenni ediyorum ki 24 Haziran’da seçimleri kazanarak Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yaparak yeni bir aydınlık döneme gireceğiz. Bayram tadında hepimiz için güzel günler gelecektir.” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili adayı Çiğdem Şekerci de yaptığı açıklamada; “Zonguldaklıların ve tüm insanlığın bayramını kutluyorum. Böylesi günlerde dayanışmanın ve birlikteliğin anlamı da, güzelliği de daha iyi anlaşılıyor. İnsanların birbirlerine daha çok inandığı ve dostluğum hakim olduğu günler dilerim. 24 Haziran’da demokrasimizi taçlandırarak gece çocukların yatağa aç girmedikleri, her günün bayram havasında geçtiği günleri kuracağız.” İfadelerini kullandı.

Deniz Yavuzyılmaz’da programa katılanlara şeker ve kolonya ikram etti.

Editör: TE Bilisim