Zonguldak'a atandıkları günden bu yana yaptıkları başarılı çalışmaların yanı sıra ilk kez halkın içine karışan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı vatandaşın sevgisini kazanmaya devam ediyor.

Zonguldak'ta adeta metal yorgunluğu yaşayan bürokrasiyi çalıştıran, yıllardır yapılan sahil işgallerini yıkan, turizm ve sahil projeleri ile sahilleri halka teslim eden, Zonguldakspor'a katkı sağlayan, ihtiyaç sahiplerine destek vererek halkın sevgisini kazanan Zonguldak Valisi Ahmet Çınar yine Zonguldak'ta bir ilki gerçekleştirerek Ramazan ayı boyunca 19 mahallede 30 gün boyunca halka iftar yemeği vererek Devlet-Millet kaynaşması sağlayacak.

19 Mahallede her akşam iftar yemeği organizasyonunu düzenleyen Vali Çınar'a teşekkür eden vatandaşlar, "Devlet adamı. Adam gibi adam. Serpilmiş ölü toprağını candırmaya baş koymuş Devlet adamı teşekkürler Sayın Valim" diyerek sosyal medya üzerinden teşekkür ederken, Cumhur Durmuş adlı vatandaş da "İyi ki var Zonguldak'ın iki AHMET'i" diyerek yapılan çalışmalara teşekkür etti.


Editör: TE Bilisim