9 Şubat 2020 Pazar günü yapılan İyi Parti 2.Olağan genel kurulunda yeniden başkanlık makamını kazanan Sebahattin Durmuşoğlu'na oda başkanları hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Zekai Kamitoğlu, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir ile Recep Karagöz geçtiğimiz günlerde yapılan İyi Parti  2. Olağan Genel Kurulunda delegelerin oyuyla yeniden İlçe Başkanlığını kazanan Sebahattin Durmuşoğlu'nu parti binasinda ziyaret ederek başarılar diledi ve kutladı. Başkan Kamitoğlu ve beraberindeki heyet 6 Haziran tarihinde  düzenlenecek olan Çaycumalılar Buluşuyor programında İyi Parti'nin projede yer alması için teklifte bulundu. Ayrıca başkan Kamitoğlu Durmuşoğlu ve seçilen yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Kendilerini parti binasında  ağırlayan İyi Parti Çaycuma İlçe Başkanı Sebahattin Durmuşoğlu TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, Esnaf Odası Başkanı Hayri Kandemir ve Recep Karagöz'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Çaycuma için her projede katkı ve destek vereceklerini belirtti.

Editör: TE Bilisim