Haber: Selçuk KOÇAKLI

Zonguldakspor Kulüp  Başkanı Süleyman Caner, Vali Ahmet Çınar başta olmak üzere milletvekilleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Caner, Vali Ahmet Çınar’ın Zonguldakspor’a her zaman olduğu gibi destek çıktığını ifade ederken, Ak Parti Milletvekilleri, Polat Türkmen,  Ahmet Çolakoğlu. Hamdi Uçar,  Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve CHP Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’da  kulübe katkıda bulunduğunu söyledi.

Caner, “Geçtiğimiz günlerde  Milletvekilleri ile bir toplantı yapmıştık. Bizim için önemliydi. Ak Parti Milletvekillerimizin ve İL Başkanımızın katkıları ile maddi sıkıntıları aşarken 3 vekilimiz aralarında para toplayarak bize 20 bin TL para toplayarak takdim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz sağ olsunlar var olsunlar. Bu yolda giderken bizimde bir katkımız olsun hem Zonguldakspor’a maddi ne kazandırabiliriz ne olanakları bulabiliriz onun peşindeyken bir nebze de bizim katkımızı olsun diye düşünmüşler. CHP Milletvekilimiz Deniz Yavuzyılmaz  1000Tl’ye satış için düşündüğümüz koltuklardan ve 1000 adet de kombine alarak bizlere destek verdiler. Hepsine teşekkür ediyoruz. Bu büyük bir oluşum birlikte güç doğar. Sayın Valimiz Ahmet Çınar,  Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı ve milletvekillerimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz’ ’diye konuştu.

Editör: TE Bilisim