Karaelmas Gazeteciler Derneği yönetim kurulu tarafından Zonguldak Vali Valisi Ahmet Çınar’a ziyaret gerçekleştirildi.

Vali Ahmet Çınar’ın çok samimi bir şekilde karşıladığı ziyarette KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ile Başkan Vekili Mustafa Emen tarafından yapılan ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.

Karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Sohbet sırasında sayın Vali Ahmet Çınar’a sahil yolu (Çekeklerin) olduğu projenin ne zaman hayata geçirileceği ve diğer önemli proje olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyaretinde açıklamış olduğu “Lavuar alanı Millet bahçesi olacak” müjdesi hakkındaki sorulan sorular üzerine sevindirici bilgiler verdi.

Vali Çınar bu projeler hakkında şunları söyledi.

“Zonguldak’ın yepyeni bir şekle dönüşmesi modern hale gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz aylarda yıktığımız çekeklerin olduğu sahil yolu projemizi yaptık ve son aşamaya gelmiş durumda. Bir ya da 2 aya içerisinde burada çalışmalar başlayacaktır ve yapıldığında ne kadar doğru bir iş yaptığımızı tüm halkımız görecektir.

Öte yandan, sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak ziyaretinde vermiş olduğu “Lavuar alanı millet bahçesi” müjdesini de takip ediyoruz hazırlıklar devam ediyor ancak ne zaman başlayacağı konusunda net bilgi yok fakat buranın da fazla süreceğini sanmıyorum çünkü karar verildiğine göre bu güzel alan 2-3 sene içerisinde Zonguldak halkının hizmetine sunulacaktır.” Dedi.

Editör: TE Bilisim