TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu ve TTK yetkilileri  Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Kozlu’ya yapılacak olan yeni Pazaryeri ve otopark  için toplantı yapıldı. Heyet daha sonra 30 Numara diye tabir edilen üzerinde havalandırma tesisi bulunun TTK’ ya ait alanda incelemelerde bulundular.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; ’’TTK Genel Müdürümüz Kazım Eroğlu ve TTK Yetkililerine bize sağladıkları destek ve yardımlardan dolayı teşekkür ederim. Kozlu yeni Pazaryeri için TTK ile her konuda anlaştık. Kurumların birbirleri ile Toplum yararına çalışmalar yapması çok önemli. Kozlu’ya yakışır bir Pazar yeri yapımı için uzun süredir çalışmalarımız sürüyordu TTK ile olan pürüzlerde bugün hal oldu çok yakında 30 Numara diye adlandırılan Kozlu deresi yanında bulunan şuan otopark olarak kullanılan alana Kozlu’ya yakışır modern bir pazaryeri inşaatı için çalışmalarımız başlayacaktır. Projelerimiz hazır yeni Pazar yerimiz 4 katlı içinde otoparkı olan her katında farklı ürünlerin satılacağı Kozlu’muzun hak ettiği bir tesis olacaktır.Kozlu’muza Hayırlı olsun.’’ dedi

TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu yeni  Pazaryerinin  ilçeye kazandırılması için  imkan dahilinde her türlü destek ve katkıyı vereceklerini ifade etti.

Editör: TE Bilisim