Kozlu’ya var, Kilimli’ye YOK!



Zonguldak Belediye Meclisinden şaşırtan karar!



Zonguldak Belediye Meclisi’nin Ocak ayında yapılan Belediye Meclisinde alınan ‘indirme/bindirme’ kararlarında Zonguldak Belediye Meclisi’ni kimin yanılttığı merak edilirken, ayyuka çıkan dedikoduların gerçek olup olmadığını Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’in araştırması isteniyor.



Zonguldak-Kozlu arasında üst yoldan yolcu taşımacılığı yapan Kozlu minibüslerinin Zonguldak Belediyesi sınırları içerisinde yolcu indirme/bindirme yapma taleplerini Ocak ayı meclisinde kabul eden Zonguldak Belediye Meclisi, aynı talepte bulunan Kilimli-Gelik minibüslerinin taleplerini ise reddederek çifte standart uyguladı.



Kozlu İlçe Minibüslerinin talepleri geçti!



Ocak ayı Meclisine Zonguldak sınırları içerisinden de yolcu indirme/bindirme yapmak isteyen Kozlu Minibüslerinin talepleri yapılan oylamada kabul edildi.



Kilimli İlçe Minibüsleri reddedildi!



Kozlu minibüslerinin Zonguldak sınırları içinde indirme/bindirme taleplerinin meclisten geçmesi ile Kilimli-Gelik hattı minibüsleri de benzer bir talebi Şubat ayı Meclisine taşıdı.



Kozlu Minibüslerine imtiyaz tanıyan Zonguldak Belediye Meclisi, aynı talepte bulunan Kilimli-Gelik minibüslerinin taleplerini ise kabul etmedi.



Alınan karar yanlış!



Konunun uzmanları Zonguldak Belediye Meclisi’nin aldığı kararların birinin doğru, birinin ise yanlış olduğunu ifade ediyor. Uzmanlar Kozlu Minibüslerinin Zonguldak Belediye sınırları içinden indirme/bindirme yapabilmelerine dair alınan kararın yanlış olduğunu, Kilimli Minibüslerinin taleplerinin reddedildiği gibi Kozlu Minibüslerinin de taleplerinin reddedilmesi gerektiğini  söylüyor.



Dedikodular ayyuka çıktı…



Zonguldak Belediyesi Ulaştırma Müdürü Ahmet Özkan’ın, Belediye Meclisine böyle bir yanlışı nasıl yaptırdığı merak edilirken, kamuoyunda ayyuka çıkan dedikoduların gerçek olup olmadığı ise merak uyandırıyor.



Özel Haber: Alev Uzunbaş
Editör: TE Bilisim