Ereğli İlçesinde Muhasebecilik yapan Necdet Can, partisiz aday olduğunu açıkladı. Mevcut sistemi farklı bir dille eleştirerek 1 Mayıs tarihinde YSK'na para yatırmadan başvuru yapacağını açıklayan Necdet Can'ın açıklamaları şöyle;

" KURT YAPMAZ BU TAKSİMİ, KUZULARA ŞAH OLSA! "

YİNEDE PARTİSİZ BAŞKAN ADAYI OLMAK İÇİN YÜKSEK SEÇİM KURULANA MÜRACAAT EDECEĞİM İNŞAALLAH

01/05/2018 SALI GÜNÜ SAAT 09:00 DA EREĞLİ İLÇE SEÇİM KURULUNDA

TÜRKİYE BAŞKANLIĞINA PARTİSİZ ADAY OLARAK

MÜRACAAT EDECEĞİM İNŞAALLAH

            24 Haziran başkanlık seçimlerinde partisiz başkan adayı olmak için BASKIN ERKEN SEÇİM kararına rağmen başkanlık seçiminde partisiz aday olmaya karar verdim.

Seçim kararı alında ama uyum yasaları (nasıl aday olunacağı nasıl aday seçileceği) hazırlanmadı. 26 Nisan 2018 tarihine kadar seçme ve seçilme usulünü açıklamadılar/açıklayamadılar.

26 Nisan 2018 tarihinde açıkladılar; partisiz başkan adayı Yüksek Seçim Kuruluna müracaat edebilmek için 139.600,00.-tl (YÜZ OTUZ DOKUZ BİN ALTI YÜZ TL ) hazineye emaneten para yatırdığına dair dekontu 02 Mayıs 2018 mesai bitimine kadar getiri ise  6 GÜN İÇİNDE 100.000 imza toplayarak aday olabilecek.

Şimdi tekrar ediyorum  " KURT YAPMAZ BU TAKSİMİ, KUZULARA ŞAH OLSA! "

1 – 01/01/2018 tarihinde meclisteki partilere yapılan hazine yardım dökümü;

AK PARTİ    :  139,1   MİLYON TL

CHP              :    71,2  MİLYON TL

MHP             :    33,3   MİLYON TL

HDP              :   30,2   MİLYON TL

2 – 24/06/2018 seçimleri için meclisteki partilere yapılacak hazine yardımı

AK PARTİ     :  270,9  MİLYON TL

CHP              : 138,5   MİLYON TL

MHP              :    65,1  MİLYON TL

HDP              :    58,8  MİLYON TL                     (trt haberden alınmıştır)

Şimdi bu partilere neden bu paralar veriliyor. Ama iki kurt ile bir kuzunun öğlen yemeğinde ne yiyeceklerini oylamaya sunma demek olan adaletsiz demokrasi/demokratlar HERKES CUMHURBAŞKANI OLABİLİR yalnız birileri ON sıfır önde başlayacak diyor.

“ 6721 sayılı Cumhur Başkanı Seçim Kanunu Madde 2 :  CUMHURBAŞKANI HALK TARAFINDAN SEÇİLİR.  ”        der ve AMA diyerek devam eder.

Ben seçilme hakkımı kullanmak ve Türkiye başkanı olmak istiyorum bana partisiz aday isen 139.600,00.-tl maliyeye emanet para yatıracaksın ve 100.000 imza toplar isen ayrıca talp edersen paranı GERİ VERİRİM diyor.

Bu gerekçeyi kendilerine milyonlarca seçim yardımı dağıtanlar mı yoksa yüksek seçim kurulumu onu da anlamış değilim.

Kurt KRAL OLSAYDI belki de oda derdi ki seçimi kazanana verdiğim para helal olsun ama kaybedenler geri getirsin bakayım.(ama olur mu nasıl olsa paraları meclisteki ağaçtan toplayıp dağıtıyorlar kime hesap verecekler ki)

Ben 01/05/2018 Salı günü saat 09:00 da ilçe seçim kuruluna parayı YATIRMADAN Türkiye başkanlığı için partisiz adaylık müracaatında bulu nacağımı bildiririm.

EVRAK KONTROLÜ VE TAMAMLAMA SÜRECİNDE BİRİ PARA YATIRIR YADA haberi olur/haksızlığı fark eder PARA YATIRMA İŞİNİ sayın Erdoğan ani bir “ khk “ ile kaldırırsa seçilme hakkımı kullanmaya ve aşağıda belirteceğim ilke kararlarından sonraki söz ve çözüm önerilerimi açıklayacağım inşallah.

Ben tevhidi/vahyi Müslümanın demokrat/laik değilim TAKİYYECİ hiç değilim. tevhidi/vahyi Müslüman düşüncesi ile toplumda herkese vahyi ADALET çizgisinde zulmedilmeden yaşanacağına göstereceğim. ADALET in sağlandığı her yerde huzur olacaktır. Ekonomik sorunlar ADALET mekanizması çözülmedikçe çözülemez.

“  KURT YAPAR MI BU TAKSİMİ, KUZULARA ŞAH OLSA?  ”

TÜRKİYE BAŞKANLIK SEÇİMİ MANİFESTOSU

               1 - 2019 YILI Ekim yada Kasım ayında adaletsiz bir erken seçim kararı alındığını düşündüğümden tekrar başkanlık seçimi kararı alacağımı ,
               2 - sadece ve sadece vahyin ölçüsünde adaletli davranılarak toplumsal barışı tesis edeceğimi , kimseye otoritenin gücünü haksız yere uygulamayacağımı,
              3 - silahlı alet kullanmamış olmak şartı ile tüm siyasi suçluları affederek insanların sicillerini temizleyeceğimi,
              4 - diyanet işlerini bütçesini kendisi temin ederek özerkleştireceğimi ,
              5 - tüm kuruluşları özelleştireceğim. otoritenin ise işçi ve işverenin haklarını koruma sistemi haline getireceğimi. çalışma barışını sağlayacak sistem kuracağımı,
              6 - İncirlik üssünü kapatacağımı. Amerika ve varsa diğer ülkelerin coğrafyamızdaki üslerini kapatacağımı, hiç bir ülkede ülkemizin askeri üssünü bulundurmayacağımı ve Suriye'den ve Afganistan dan çekileceğimi;

ve diğer toplumsal sorunlarımızla ilgili çalışma düşüncelerimi seçim sürecinde açıklayacağımı beyan ederim.

Editör: TE Bilisim