Halk otobüsünde ayakta seyahat eden Zonguldaklı madenciler aileleri ile birlikte  Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yılı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 29 Ekim resepsiyonunda Zonguldak AK Parti Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, MHP Ankara Milletvekili Erkan Habaral ve Bakanlar ile bir araya geldi.



Konu hakkında açıklama yapan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “geçtiğimiz günlerde halk otobüsünde ayakta seyahat eden milletimizin gönlünde taht kuran elmas yürekli madencilerimiz ve aileleri ile birlikte Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yılı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen 29 Ekim resepsiyonunda bir araya gelerek madencilerin dilek ve taleplerini Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilettiklerini belirttiklerini ifade etti.



Çaturoğlu ayrıca,  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti üzerine Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılı nedeniyle Cumhurbaşkanlığı külliyesinde düzenlenen 29 Ekim Resepsiyonuna katıldık. Milletvekillerimizin yanı sıra Cumhurbaşkanımız tarafından resepsiyona davet edilen iş çıkışı halk otobüsünün koltukları kirlenmesi diye duyarlılık göstererek ayakta seyahat eden ve milletimizin gönlünde taht kuran elmas yürekli madencilerimiz ve aileleri ile bir araya geldik. Madencilerimizin dilek ve taleplerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ilettik. Ayrıca, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile de bir araya gelerek sohbet etme fırsatı bulduk.”dedi.







 
Editör: TE Bilisim