Karaelmas Mahallesi Alttemaşarlık girişi, eski TTK Bakım onarım yeri Atık ve Kimyasallarla dolu olması nedeniyle vatandaşlar Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e isyan etti.

Vatandaşlar, belediyenin atıklarını boşalttığı ve halkında çöplük gibi kullandığı alan sağlık ve görüntü kirliliği oluşturduğunu ve kendilerinin de o alandan geçerken rahatsızlık duyduklarını ifade ederken, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i  eski TTK Bakım onarım yerinin temizlemeye davet ettiler. 

Mahalle sakinleri yaptığı açıklamada, “Karaelmas Mahallesi Alttemaşarlık girişi, Bizim Market yanı, Belediye deposu yanında bulunan eskiden TTK Bakım onarım servisi olarak kullanılan alanda belediyenin atıklarını boşalttığı ve dolayısıyla halkında çöplük gibi kullandığı alan sağlık ve görüntü kirliliği oluşturuyor. Bu konuda buranın hemen yanı başındaki Fen işleri, Ulaşım, Su işleri ve Kanalizasyon işlerinin şantiyelerinin buranın havasını soluması da bir hayli tuhaf. Orada çalışan kişilerin kendi havalarını kirletmesi de cahilane bir durumdur. Buranın biran önce temizlenmesi bunun içinde Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’ı göreve davet ediyoruz”dedi.   

Editör: TE Bilisim