Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR , Meclis Başkan Vekili Ömer Faruk YILDIZ ve Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA ile TOBB ETÜ Rektörü ve TEPAV İcra Direktörü Prof. Dr. Güven SAK , TEPAV proje koordinatörü Ayşegül Taşöz Düşündere ve Proje Yöneticisi Yakup Peker ‘in katıldığı toplantıda Zonguldak’ta pilot okul olarak seçilen Zonguldak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin modernizasyonu, eğitim öğretime yönelik yapılabilecek ortak faaliyetler , eğiticilerin oryantasyonu ve öğrencilere sağlanacak imkanlar ile verilecek destekler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

TOBB ETÜ Rektörü ve TEPAV İcra Direktörü Prof. Dr. Güven SAK konunun yerel paydaşlar tarafından sahiplenilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, 'birlikte yapacağımız çalışmalarla mesleki eğitimde çok önemli mesafeler alacağımıza inanıyorum' dedi.

 



ZTSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR zaman ayırdıkları ve kıymetli bilgilerini paylaştıkları için Prof. Dr. Güven SAK ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Demir daha öncede bu konuda Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu’nu ziyaret ettiklerini belirterek,  'mesleki eğitimi memleket meselesi olarak görüyoruz . Milli Eğitim Bakanlığımız , TOBB , TOBB ETÜ ve TEPAV ile yapacağımız  ortak çalışmalar neticesinde mesleki eğitimi çok daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim