2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı bitmesine rağmen bazı öğretmenler tatil planları yaparken, bazı öğretmenler de öğrencileri doğa ile buluşturmak amacıyla izci kampları düzenliyor.

Devlet Okulu olmasına rağmen Okul Müdürü ve Öğretmenlerinin olağanüstü çalışmaları ile Kolej ayarında olan Dr. Nihat Arkat Derviş İlkokulu kadrosu öğrencileri için izci kampları düzenleyerek çocukların sosyalleşmesi amacıyla  çaba gösteriyor.

Okul Müdürü Bahtiyar Emiroğlu, Kozlu Halk Eğtim Müdürü Özgür Mutlu Öztürk, Çelikel Lisesi öğretmenlerinden Nalan Bozkurt, Kozlu Anaokulu Müdür Yardımcısı Asiye Bekar Dedeal, Kozlu Atatürk İlköğretim Okulu Öğretmeni Safinur On, Dr. Nihat Arkat Derviş İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Göngür Barutçu ve Altan Küçükkaya bu gün izci kampı oluşturmak amacıyla kolları sıvadılar.

Çaydeğirmeni Beldesin’deki eski bir okulu tadilat ettiren Dr. Nihat Arkat Derviş İlköğretim Okulu Müdürü Bahtiyar Emiroğlu ve gönüllü öğretmen arkadaşları ile birlikte bir hafta sürecek öğrenci izci kampında temizlik ve düzenleme yaptılar.

Şehir hayatı nedeniyle çocukların doğa ile olan bağlarının neredeyse koptuğunu belirten Okul Müdürü Emiroğlu, gönüllü öğretmen arkadaşlarına ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş’e teşekkür ederken, velilerin çocukları doğa ile buluşturmaları gerektiğini söyledi.


Editör: TE Bilisim