Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesi yönetimi, Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’yi ziyaret ederek çalışmaların gidişatı hakkında bilgi alıp yolların önemine dikkat çekti.

MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Zonguldak’ın bir takım sorunları konusunda çözüm bulabilme adına ziyaretlerine devam ediyor. MÜSİAD üyeleriyle birlikte Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi’yi makamında ziyaret eden MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, devam eden tünel, yol çalışmalarının durumunu ve projelerin ne aşamada olduğunu sordu. Yolların Zonguldak’ın gelişimi açısından önemine dikkat çeken MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “Kentlerin gelişmesi, daha çok yatırımcı gelmesi, yaşam kalitesinin yükselmesi açısından yollar başta olmak üzere ulaşım önemli. Bu bağlamda devam eden tünellerin ve yollarımızın bir an önce bitmesi en önemli arzumuz. Bununla birlikte trafiği rahatlatacak ve kentimizin önünü açacak projelerin de bir an önce başlayıp süresinde bitirilmesi de bölge ve ülkemiz açısından önemli bir kazanım olacaktır. Ayrıca heyelan yaşanan bölgelerimizde de tedbir alınması insanımızın sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir” dedi.

Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Zonguldak’ta özellikle Mithatpaşa Tünelinde yumuşak zeminden dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirterek, mümkün olduğu kadar hızlı ilerlemeye çalışıldığını ifade etti.

Özendi, ayrıca Tıp Fakültesi kavşağı ile Ilıksu arasındaki heyelanın öncelikleri arasında yer aldığını belirtip sorunun çözümü için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı. Karayolları Kastamonu 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Kozlu kavşak projesinin de yakında hayata geçirileceği müjdesini verdi.

Editör: TE Bilisim