CHP adayı Umut Başoğlu, “Artık Tamam, emeklimizin, esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin, memurumuz, gençlerimizin yüzü gülsün. Zonguldak’ın yüzü gülsün.” dedi.

CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Umut Başoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ın tüm ilçeleri ve beldelerinin yanı sıra köy gezilerini de aralıksız sürdürüyor. Başoğlu, Ramazan Bayramı süresince günde 15 köyü ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. 

“Bugün artık tüm çıplaklığı ile görülmektedir ki, Türkiye’nin çalışan ve üreten kesimleri üretimden hak ettikleri payı alamıyorlar. Ülkemiz nitelikli büyüme potansiyelini gerçekleştiremiyor. Türkiye, üretimde ve bölüşümde uygar dünyanın gerisinde kalıyor. Milyonlarca işçimiz düşük asgari ücretle çalışmak zorunda bırakılıyor. Esnafımız, vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine yenisini koyamıyor.

  Türkiye, bugün önemli bir kararın eşiğinde. Türkiye, bugün Yeniden Kurtuluş’un ve Yeniden Kuruluş’un eşiğinde. Şüphesiz bu vahim koşullar altında bile Aziz Milletimiz, kaderini tek bir kişiye, tek bir aileye, tek bir zümreye, tek bir parti devletine teslim etmeyecek kadar, basiret, cesaret ve adalet duygusuna sahiptir.

Artık Tamam, emeklimizin, esnafımızın, çiftçimizin, işçimizin, memurumuz, gençlerimizin yüzü gülsün. Zonguldak’ın yüzü gülsün. İçinizden bir kardeşiniz bir evladınız olarak herkese elimi uzatıyor, Zonguldak’ı yeniden ayağa kaldırmak için el ele vermeye çağırıyorum.”

Editör: TE Bilisim