Türk Kızılay Zonguldak Şube Başkanı Nihat Aygün, yapılacak olan yerel seçimlerde Kilimli'de aday adayı olacağı konusunda çıkan haberlere açıklık getirdi. 

Aday adıyı olup olmayacağı konuda açıklma yapan Aygün, "Ben Zonguldak Türk Kızılay’ı şube başkanıyım ve partiler üsttü bir konumdayım bu makam tüm siyasi partilere aynı yakınlıkta ve uzaklıkta olmak zorundadır.  benim adaylıkla ilgili şuana kadar hiçbir söylemim de beklentim olmamıştır. Lakin bugüne kadar aldığım tüm görevleri laikiyle toplum hizmetti adına yerine getirdiğimizden dolayı hakkımızda bir takım yakıştırmalar yapılmıştır. Aday adaylığı bana Laik görenlere teşekkür ederiz.

Dünden bugüne kadar değer verdiğim kilimlimize mevki makamlar hariç  Bugün olduğu gibi makam mevki ayrımı yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz 40 yılı aşkın siyasi yaşamımızda bu  süreçlerin nasıl olduğunu iyi biliriz bölgemizdeki teşkilat mensuplarının il başkanımızın ve bölgemizin abisi milletvekilimiz Polat Türkmen’in ülkemizin medarı iftarı daha önceki  açıklamalarımda bulunduğum  “ Ömrümden 15 gün alsın Cumhurbaşkanımıza versin dediğim ” Dünya manzumlarının ve Müslümanlarının tek lideri Türkiye Cumhuriyeti devlet başkanın 7/24 emrinde olduğumuzu beyan ederiz. Bizde görev istenmez verilir verilirse  seve seve kendi doğduğum büyüdüm yere hizmet etmekte geri kalmam.

Sevgi ve saygıyla kamu oyuna duyurulur.

Editör: TE Bilisim