Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak 1.sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan, merkez ilçeye bağlı Beycuma beldesini ziyaret etti. Kendisine yoğun ilgi gösterilirken vatandaşlar; “Biz diğer Hamdi’den bıktık, bizim sesimiz sensin” dediler.

27. Dönem MHP Zonguldak 1.sıra Milletvekili adayı Hamdi Ayan, 24 Haziran tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel seçimleri dolayısıyla Beycuma beldesinde vatandaşların yoğun ve sıcak ilgisi ile karşılaştı. Ayan’a vatandaşlar seçimlerde tam destek vereceklerini belirtti.

“BİZ DİĞER HAMDİ’DEN BIKTIK, BİZİM SESİMİZ SENSİN”

Ak Parti 3.sıra adayı Hamdi Uçar’a adeta ateş püsküren vatandaşlar; “Biz diğer Hamdi’den bıktık, bizim sesimiz sensin” diye destek vererek, kendisini TBMM’de görmek istediklerini, Zonguldak’ın sahipsiz bırakan partinin vekillerini bir daha görmek istemediklerini dile getirdiler.

Ayan ise bu gördüğü ilgi ve alaka karşısında vatandaşlara, Zonguldak’ın sesini Ankara’da duyuracaklarını, sahipsiz bırakılan Zonguldak’ı geriye döndüreceklerini ifade etti. Hazırladığı 10 maddelik Zonguldak’ın kurtuluş reçetesini vatandaşlara anlatan Ayan, Zonguldak’ı sahipsiz bırakmayacaklarını söyledi. Ayan’a başarılar dileyen vatandaşlar, seçimlerde tam destek vereceklerini belirttiler.

Editör: TE Bilisim