Zonguldak Valisi Ahmet Çınar ile Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Bülent Ecevit Üniversitesi'nde 7. düzenlenecek Kan Bağışı kampanyasına Zonguldaklıları davet ettiler.

15-16 Mart tarihinde yapılacak olan Geleneksel Kan Bağışı Kampanyasına Zonguldaklıları davet eden bürokratlar, “15-16 Mart 2018 tarihinde bir kan toplama, bağış kampanyası yapılacak. Ama bu artık gelenekselleşmiş. Bülent Ecevit Üniversitesi’nde bu yıl 7. Kez bu gerçekleştirilecek. Bu anlamda geçmiş yıllarda Kızılay Teşkilatımızın BEÜ’de gerçekleştirmiş olduğu bu kampanya hem Türkiye’de hem Dünya’da rekor kırmıştır. Birde sürekliliğinin olması, gelenekselleşmiş olması bir başka rekor. Bu yılda biz hepimiz bu kampanyaya katılacağız. Tüm öğrencilerimizi, Zonguldaklı bütün hemşehrilerimizi bu kampanyaya katılmaları için davet ediyoruz.
Türk Kızılay’ı Zonguldak şubesinden övgü ile bahseden Vali Çınar, “Bütün dünyada tarihi derinlikleri olan ve bütün dünya mazlumlarına, çaresiz kalanlara hizmet vermekte olan medarı iftiharımız Kızılay Teşkilatımızın Zonguldak şubesinin vermiş olduğu hizmetler çok dikkat çekiyor. Biz kendilerine müteşekkiriz, minnettarız ve kutluyoruz" diyerek kent halkının desteğini istediler.

Editör: TE Bilisim