Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, önce kentini sonra  beldenin spor kulübünü şampiyon yaptı.



İki bin Nüfusla aldığı Çaydeğirmeni Belediyesi’nin nüfusunu üçe katlayan Satılmış Gebeş, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek beldesine TOKİ’yi getirdi.



1.’ci, 2.’ci, 3.’cü Etap  ve Emeklileri TOKİ ile ev sahibi yapan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, beldesini çarpık yapılaşmadan kurtararak kentleşme örneği sergiledi.



Alt yapı ve üst yapı sorunlarını çözen, TOKİ ile kentselleşmeyi sağlayan peşinden de boş arazilerin yatırımcılara tahsisi ile birlikte fabrikalaşmayı sağlayarak işsizlik sorununu çözen Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış, Zonguldak’ın en başarılı belediye başkanı oldu.



Kentini iki dönemde zirveye çıkaran Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Beldenin futbol kulübü olan Çaydeğirmeni Belediyespor’u 1. Amatör Lig’den Deplasmanlı Süper Amatör Lige çıkarmayı başardı.



İşte Futbol Takımı’nın büyük zaferi…



Play Off’un İlk maçında Merkez Atölyesispor’u 2-1 yenen ve ikinci final maçında ise 0-0 berabere kalan Çaydeğirmeni Belediyespor şampiyon olarak Deplasmanlı Süper amatör Lige yükseldi. Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselme Play-off final son maçında cumartesi Fener sahasında Merkez Atölyesispor ile Çaydeğirmeni Belediyesspor karşısı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta gol sesi çıkmazken, ilk maçta Merkez Atölyesispor’u 2-1 yenen Çaydeğirmeni Belediyespor şampiyon olarak Deplasmanlı Süper amatör lige yükseldi. Çaydeğirmeni Belediyespor şampiyonluk kupasını ASKF Başkanı Kemal Demir'in elinden alırken, Futbol İl Temsilcisi Metin Malkoç da futbolcuları kutladı. Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş önce futbolcuları kutladı ardından ise çok istedikleri Deplasmanlı Süper Amatör Lige yükselmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek oyuncuları şampiyonluktan dolayı tebrik etti. Daha sonra ise Başkan Gebeş ve Çaydeğirmeni Belediyespor takımı kupa ile şampiyonluğu doyasıya kutladı.



Editör: TE Bilisim