Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...Önce topladılar, sonra elleriyle yerleştirdiler!...



Zonguldak Belediyesi, Gazipaşa Caddesinde hemen hemen her yerinde ilçe köylerden gelerek sebze ve meyve satan ve kaldırımları işgal eden satıcılardan kurtulmak için güzel bir çözüm buldu.



Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından emir alan zabıta ekipleri, sabahın erken saatlerinde sokakta bulunan tüm satıcıları toplayarak, Belediye karşısında bulanan parka yerleştirdi.



Sokak satıcılarını belediye karşısında bulanan parka yerleştiren Zabıta ekipleri, Satıcılara artık orada burada satış yapmayın, tüm satışlarınızı burada yapın. Şemsiyenizi de açın. Buranın temiz olması içinde Başkanımız Akdemir’in emriyle görevliler gelerek temizlik yapacak. Temiz ve düzenli olmanızı istiyoruz ”dedi.



Sokak satıcıları ise Belediye karşısında bulanan parka bizi yerleştiren ve satış yapmamıza izin veren Belediye Başkanımız Muharrem Akdemir ve zabıta ekiplerine teşekkür ediyoruz ”dedi.







Editör: TE Bilisim