Sağlık-Sen Zonguldak il başkanı Mehmet Ali Kara ve yeni yönetimi AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u makamında ziyaret etti.

22 Eylül tarihinde gerçekleştirdikleri kongre sonrasında oluşan yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını belirten Sağlık-Sen il başkanı Mehmet Ali Kara, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’u da ziyaret ederek, kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Kara ziyarette yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; “22 Eylül tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongremizde göreve gelen yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte hem tanışma, hem de teşekkür amacıyla kamu kurumlarına, sivil toplum kuruluşlarına ve siyasi partilerimize ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu çerçevede AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun ve yönetimine de ziyarette bulunarak bugüne kadar bizlere ve sağlık camiasının sorunlarının çözümünde verdiği destek ve gayret için teşekkür ettik. İl Başkanımız Zeki Tosun bugüne kadar bizlere hep destek verdi. İlimizin gerek sağlık sorunlarının, gerekse sağlık çalışanlarımızın içinde bulunduğu sıkıntıların aşılmasında hem destek verdi, hem de bizlerle birlikte çaba sarfetti. Bundan sonra da yeni yönetim kurulumuz ile birlikte sorunların çözümünde, sıkıntıların giderilmesinde İl Başkanımız ile birlikte el ele vererek var gücümüzle çalışacağımıza inanıyorum.”

Kendisine yapılan ziyaretten büyük memmuniyet duyduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, 22 Eylül tarihinde yapılan kongre sonrası yeniden il başkanlığına seçilen Mehmet Ali Kara ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Zeki Tosun konuşmasında şu görüşlere yer verdi; “Sağlık-Sen il başkanımız Mehmet Ali Kara ile birlikte bugüne kadar çok güzel çalışmalar yaptık. Kongrede yeniden il başkanlığına seçilmesinden ve oluşan yeni yönetimini tebrik ediyorum, ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. AK Parti il başkanlığı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hem başkanımızla hemde yönetim kurulu ile birlikte Sağlık çalışanlarımızın ve ilimizin sağlık sorunlarının çözümünde birlikte çalışmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilisim