Şanal: Daha küçüğüm…

Ziyarette CHP Zonguldak belediye Başkan Adayı Şenol Şanal, “Sayın başkanım ile burada yeniden bir aradayız. Burada beraber bana görevler vermiştiniz, teşekkür ederim. Bazen insanlar tecrübe bilgi ve birikimleri ile bu belediyecilik döneminde çalkantılı dönemlerini sorunsuz çözüyor. Ben belki bu katkılarınızı sizden daha küçüğüm idare edemedim, bana katkılarınız için teşekkür ederim. Bu anlamda hoşgörünüze sığınıyorum. Bu süreç boyunca da ağabey kardeş olarak yan yana gelmek isterim. Bana katkılarınız için teşekkür ederimdedi.

Akdemir: Özrünüzü kabul ediyorum

Şanalın bu sözleri üzerine Akdemir ise, Özrünüzü kabul ediyorum. Bizler de tabi ki bu sıkıntıları kalıcı olarak görmedik. Yan yana olacağız, bir kırgınlığımızın olması mümkün değildiyerek yanıtladı.

Ne olmuştu?

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak eski Milletvekili Mehmet Haberal’a vefa borcunu ödemek amacıyla Şenol Şanal’ı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirmiş, aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle görevinden almıştı.

Başkan Yardımcılığı görevinden alınan Şenol Şanal ise Muharrem Akdemir’i çeşitli iddialar öne sürerek Savcılığa vermişti.

26 Haziran 2015

Fırın denetimine çıkan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ilk denetime aralarında kriz olduğu iddia edilen, Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanala ait fırından başladı. Akdemir yardımcısının fırınındaki ekmek gramajlarını bir bir tarttı.

Yardımcısına ait fırını denetleyen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir gramlarda oynama bulamayınca, Şenol Şanalaraporlu musun, izinli misin de buradasındiye sordu. Şenol Şanal fırında olma mazeretini Başkanın kulağına fısıldadı.

Yardımcısını beş dakika bekleyen Akdemir, espri yaparak, “ Senin bu saate belediyede olman gerekmiyor mu? Raporlu musun, izinli misin de buradasındiye sordu. Şenol Şanal neden fırında olduğunu Başkanın kulağına söyledi.

10 Temmuz 2017

Zonguldak Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Şanal görevden alındı. Belediye Başkan Yardımcılığına CHPnin Belediye Meclis Üyesi kontejanından 3 yıl önce giren Su ve Kanalizasyondan Sorumlu Başkan Yardımcısı Şanalın görevden alındığına dair yazı Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir tarafından imzalanarak ilgili müdürlüklere ulaştırıldı.

27 Temmuz 2017

Şanal bugün Muharrem Akdemir hakkındaGörevi kötüye kullanmakve Kamu zararına sebep olmak tan suç duyurusunda bulunacak.


 

Editör: TE Bilisim