CHP’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı olan Şenol Şanal Elmas TV genel yayın yönetmeni Atilla Öksüz’ün sorularını yanıtladı.  Şanal, “Sürecin nasıl işlediği ve Parti Meclisinde yaşananların hakkında pek bilgim yok. Sonuç itibariyle aday oldum başta bana güvenen Genel Başkanıma ve tüm Partililere teşekkür ederim.  

Haberal bizim ailemizin büyüğüdür, benim abimdir, ben Mehmet Haberal’ın kuzeni olmaktan şeref duyarım ama Mehmet Haberal’ı siyasi çekişmelerin içine sokmak doğru değildir.

Geçtiğimiz süreç içerisinde sayın İl Başkanı içinde bulunduğu şartlar gereği yanlış açıklama yapmış olabilir. Bende maksadını aşan açıklama yapmış olabilirim bunları unutmak gerek. Örgüt bizim için olmazsa olmaz, bizim için örgüt itici güçtür.

Diğer aday arkadaşlarda değerli isimler, onlara çıktıkları bu yolda başarılar dilerim. Ben bu yolda başarılı olacağıma inanıyorum diyen CHP Belediye Başkan Adayı Şenol Şanal; “Bu şehirde insanlar evine mutlu gidecek, herkesin belediye başkanı olmak gibi bir hedefim var. Sevgi ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışını uygulayacağım”dedi

Editör: TE Bilisim