ÖZEL HABER..... Zonguldak’ın en çalışkan Belediye Başkanlarından biri olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, 2. Lig Beyaz grupta Pazar günü  Karaelmas Kemal Köksal Stadında hayati önem taşıyan Silivri spor ile karşılaşacak olan Zonguldakspor’un maçına herkesin gelmesi gerektiğini ifade etti.

Gebeş, “Bu memleketten kazanan, bu şehrinden yamalanan herkes Zonguldakspor’a destek vermek zorunda. Şehrin takımına  destek vermeyen belediye başkanları, ben hizmet yaptım demesin. Şehrin takımına destek ve gerekeni yapmayanlmara yazıklar olsun. Biz Bu şehre sevdalıyız, bu ülkeye aşığız.

Bu haftaki maçta tüm Belediye Başkanları olmak üzere 7’den 70’e herkesin maça gelerek destek vermesi gerek. 

Özellikle bu haftaki maçta Çaydeğirmeninde sokaklarında ve evlerde kimseye koymayacağım. Gerekirse 10 Gerekirse 20 otobüs ile maça geleceğiz.  Bende taraftarlarımızla beraber maça geleceğim ve tribünlerde yerimi alacağım.

Özellikle  Seçimden seçime Zonguldak’ı ve Zonguldakspor’u hatırlamayalım, Her gün hatırlayalım ”dedi.

Ayrıca Gebeş, gelecek sezon itibariyle tüm Belediye Başkanları olarak bir karar alalım. Kendi takımlarımıza harcayacağımız parayı bir sezonda da olsa Zonguldakspor’a destek amaçlı verelim. Bizlerde kendi öz evlatlarımızla belediye takımlarında oynatalım ”diyerek tüm Belediye Başkanlarına çağırıda bulundu.

Editör: TE Bilisim