2015 Genel seçimlerinde Ön seçime giren tek kadın aday adayı olan ve 07 Haziran ile 01 Kasım seçimlerinde aday gösterilmemesine rağmen adaymış gibi çalışan Çiğdem Şekerci 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin 5’inci sırasında yer aldı.

SIRA KAYGIMIZ YOK, DERDİMİZ CUMHURİYET!

24 Haziran seçimlerinde CHP Zonguldak Milletvekili Çiğdem Şekerci kamuoyunda seçilemeyecek sıra olarak lanse edilen 5’inci sırada olmasını kesin bir dille yadırgamadığını, parti ve teşkilatlarına kırgınlığı olmadığını belirterek; ‘Biz de sıra kaygısı değil, Cumhuriyet ve Millet kaygısı var. Bu yüzden biz hepimiz biriz. Cumhuriyetimizi yaşatmak ve milletimizi refah düzeyi yüksek bir ülke de yaşatmak adına hep birlikte omuz omuza verdik. Tüm adaylarımız ve listeler de yer alamayan aday adaylarımızın tamamı değerli, donanımlı, kültürlü insanlardır.

1’İNCİ SIRA ADAYI GİBİ ÇALIŞACAĞIM.

5’inci sırada olmam Cumhuriyetin bütünlüğü, kalıcılığı ve milletimizin refahı için çalışmama engel olamaz. Küslük bireysel olur ve o zaman da bu değerler için yola çıktığımızı söylemek yalan olurdu. Bu yüzdendir ki bizim asla listelerde ki sıralamalar ile ilgili sıkıntımız ya da kırgınlığımız yoktur. Aday gösterilmediğim 2015 seçimlerinde nasıl adaymış gibi çalıştı isem şimdide sanki 1’inci sıra adayı gibi partimizin iktidara gelmesi, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’nin seçilmesi, Cumhuriyetimizin kalıcı olması ve milletimizin refahı için çalışacağız ”dedi

Editör: TE Bilisim