Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili adayı Çiğdem Şekerci, CHP Zonguldak İl ve Merkez İlçe üyeleri ile birlikte Zonguldak Merkez’de seçim çalışmalarına devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidar olması için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayan Şekerci, Zonguldak Merkez Çarşı’yı dolaşırken; hem Cumhurbaşkanlığı için Muharrem İnce hem de milletvekilliği seçimi için partisi CHP’ye oy istedi.

Esnafların ve müşterilerin yoğun ilgi gösterdiği Şekerci’ye esnaflar iş ve ticaret ile ilgili sıkıntılarını anlattılar. Şekerci’de 24 Haziran’da iktidar olduklarında arkasını dönüp giden vekiller değil bu şehirde tek tek vatandaşlarla konuşan, sorunlara çözüm arayan vekiller ile CHP’nin Zonguldak’a nefes aldıracağını vurguladı. Şekerci ayrıca tek tek esnaflara ve müşterilere “Tamam” dedirtmek için yapılacakları ve yapılması gerekenleri anlattı.

Takı tasarımı yapan bir esnaf ise Şekerci’nin de öğrenciliği döneminde takı tasarladığını öğrenince atölyesine davet etti. Tezgaha oturan Şekerci, hünerlerini sergiledikten sonra başka bir mağazada da dikiş makinasının başına oturarak yeteneklerini sergiledi.

Editör: TE Bilisim