Hakkında açılan "Hileli İflas", "Dolandırıcılık" davaları olan CHP Zonguldak Mİlletvetkili Şerafettin Turpçu'nun sıkılmadan tekrar aday adayı olması partililerin tepkisine neden oldu.

İflas ettiği gerekçesi ile Zonguldak'ta 400 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının yıllardır atıl durumda kalarak, Zonguldaklıların mağdur olmasına neden olan, iflas etmesi nedeniyle yine Zonguldak'ta bir çok iş adamına ve esnafına zarar veren CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu'nun Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı adayı olmasının ardından Zonguldak CHP siyasetini dizayn etme çabaları parti tabanında tepkilere neden olurken, borç taktığı partililer sosyal medya hesaplarından tepkilerini açıkça ortaya koymaya başladılar.

CHP siyasetinin önemli isimlerinden Ozan Surat daha önce sosyal paylaşım sitesinde açıkca Şerafettin Turpçu'dan alacağını isteyerek,  "Şerafettin Turpçu.. Kardeşimden aldığın 40 bin tl.yi acilen geri ver..!!! 2 yıl oldu.. Sabrım taşıyor... Bundan sonra konuşmayacağım...!!!" diyerek tepki göstermişti.

Alacaklılyarını göz göre göre mağdur eden, Zonguldak'ta siyasi ve ticari olarak karşılığı kalmayan Şerafettin Turpçu'nun kendi siyasi istikbali nedeniyle Zonguldak CHP İl Başkanlığı'nda üzerinde oynadığı oyunlar sürerken, tekrar milletvekili olmak için verdiği mücadele parti tabanında tepkilere neden olurken, "Turpçu yine mi Vekil olmak istiyormuş??? Kıyamam yaa.... Millete olan borcunu öde ilk önce.. Muharrem Beyi de rezil etme..!!! Hadsiz.!" şeklinde tepkilere neden oldu.


Editör: TE Bilisim