Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Çiğdem Şekerci, Zonguldak İli’ne bağlı kırsal yerleşim yerlerini tümü ile kuşatıyor. Çalışmaları kapsamında Beycuma’ya bağlı Ayvatlar, Saraycık, Karapınar ve Karadere Köyleri’nde çalınmadık kapı bırakmayan Şekerci, partisinin iktidar olması için elini taşın altına koyarak seçmenin takdirini kazandı.

Gündüz köyde vatandaşları ziyaret ederek tek tek programlarını ve yapılması gerekenleri anlatan Şekerci, ardından Çaycuma Şeyhoğlu Köyü’nde davetli olduğu iftar programına katıldı. İftardan sonra da boş durmayan Şekerci, iki kahvede ayrı ayrı toplantılar yaparak vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu. Gençlere de CHP rozeti takan Şekerci, partisi CHP’nin Zonguldak ve Türkiye politikalarını anlattı. Emekli nüfusun şehirdeki artışına dikkat çeken Şekerci, şehrin işsizlik sorunundan bahsedeken; TTK’nın özelleştirme ve küçültme politikaları ile Zonguldak’ın gözden çıkartıldığını belirtti. Norm kadro seviyesine kadar işçi alınmasının TTK’nın kısa vadede zarar ediyor gibi gösterilmesinin önüne geçeceğini savunan Şekerci, böylece işsizlik ve göç gibi sorunların da ortadan kalkacağını belirtti.

Şekerci her diyalog kurduğu vatandaştan “tamam” sözü isterken Muharrem İnce için de oylara talip olduklarının altını çizdi

Editör: TE Bilisim