Fikri Asım Fikir ve Düşünce Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun'a Zonguldak Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

Basın toplantısıyla müracaat formunu Tosun'a veren Toprak, Sivil Toplum Örgütleri, vatandaş ve muhtarlardan oluşan yaklaşık 2.500'in üzerinde toplanan kendisine destek imzalarını da İL Başkanlığı'na teslim etti.

Sinan Toprak, "Dosyada sivil toplum kuruluşlarının, işadamlarının ve Zonguldak’ta ki muhtarlarımızın imza kampanyaları var. Biz eğer aday gösterileceksek bizlere verecek oldukları destek imzası var. Bunun yanı sıra, Zonguldaklı vatandaşlarımızın, hemşerilerimizin bize vermiş oldukları imza 2925 tane. O da bu dosyamızın içerisinde. Ben bunu da başkanımıza teslim ediyorum. Eğer aday gösterilirsek halkımız bize destek vereceğini belirtmiştir. Biz Sinan Toprak ve ekibi olarak, referandumda evet için sokaklarda, caddelerde, mahallelerde, köylerde, dağlarda, meydanlardaydık. Referandum için yapmış olduğumuz çalışma bunun içerisindedir. Evet demek için mahallelerde, köylerde, bahçelerde, parklarda dağıttığımız dosyamız. Cumhurbaşkanımızın emriyle 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı çıktık ve sabahlara kadar günlerce meydanlarda nöbet tuttuk. Görevimiz yaptık, görevimizi yerine getirdik. 15 Temmuz sürecinde meydanlarda yapmış olduğumuz çalışmalarımız yine bu dosyamızın içerisinde. 15 Temmuz yıldönümünde şehit ve gazilerimiz için mevlit okuttuk. Onları rahmetle yad ettik. Şehitlerimize ve gazilerimize camilerimizde Kur’an okuttuk. Bu çıktığımız yolda adaylık başvurumu Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun’a teslim ediyorum. Bunun zarfında da yapmış olduğumuz çalışmalar vardı. İmza kampanyaları ve çalışmalarımızı vardı. Bunları İl Başkanımıza teslim ederek dosyamızı tamamlayacağız. Bu süreçte bizlere, vatanımıza, milletimize ve Zonguldak’ımıza hayırlı olsun diyip aday adaylık sürecimi başlatacağım. Bu adaylık süre zarfın İl başkanıma ve İlçe Başkanıma, il yöneticilerimin bize verdikleri direktif doğrultusunda hareketlerimiz, basın açıklamalarımızı buna göre yürüteceğiz. Bundan sonraki süreçte il başkanım ile koordinat halinde olacağız. “


Editör: TE Bilisim