Zonguldak’da ‘Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi’ ve ‘Yanık Tedavi Merkezi’ olmamasından kaynaklanan sorunları ve bu iki tedavi merkezinin Zonguldak’a kazandırılması konularını Kariyer TV ekranlarından gündeme taşıyan Umut Şekerci milletvekillerinden söz aldı.
Kariyer Medya Grubu bünyesinde yayınlarını internet üzerinden izleyicilerine ulaştıran Kariyer TV’de Salı akşamı Umut Şekerci’nin sunduğu ‘Sorgu Masası’ adlı programda Maden Şehri Zonguldak’ta ‘Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi’ ve ‘Yanık Tedavi Merkezi’ olmaması ve bu sebepten dolayı doğan sorunlara değinildi.
Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu ve karbonmonoksit gazı nedeni ile zehirlenip Zonguldak’ta ‘Hiperbarik Oksijen Tedavi Merkezi’ ve ‘Yanık Tedavi Merkezi’ olmamasından dolayı Sakarya’ya sevk edilen Elena Demirci’nin eşi ve Elif Demirci’nin babası olan gazeteci Yıldıray Demirci konuk oldular.
Canlı yayına bağlanan Ak Parti Milletvekili Polat Türkmen sorunun farkında olduklarını böylesi yararlı ve gerekli tedavi merkezlerinin Zonguldak’ta da olması adına parti ayrımı gözetmeksizin muhalefet partili yöneticiler ile de bir araya gelip çabalayacaklarına dair söz verdi.

Kaynak: Kariyermedya

Editör: TE Bilisim