MHP Zonguldak İl Başkanı Metin Soydaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştiren TBMM eski Başkanı, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan’ın kardeşi Galip Toptan hakkında sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ile cevap verdi. 

Soydaş, Galip Toptan’a yönelik yaptığı açıklamada, “Ey Toptan; bu güne kadar ağabeyinden hiç mi ders almadın sen ? Sen ağabeyinin hayatı boyunca hiç böyle mesnetsiz bir açıklama yaptığını duydun mu ? Hiç bir şey bilmiyorsun onu anladık, en azından “Sus bari de adam zannetsinler”

“TBMM eski Başkanı, AK Parti Zonguldak Milletvekili ve Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Köksal Toptan’ın kardeşi Galip Toptan, bu gün sosyal medya hesabı üzerinden; MHP Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli Beyi hedef alan “Akıl ve Mantık Dışı, Haddini Aşan “ açıklamalarda bulunmuş. Toptan açıklamasında, “Bir Suriye’li polisimiz yoktu Elhamdülillah ona da sahip olduk. ALLAHIM sen aklıma mukayyit ol.....Eyyyyy Bahçeli senin sokakta boşta gezen hiç ülkücün yok mu ifadelerini kullanmış.

Ey Toptan; bu güne kadar ağabeyinden hiç mi ders almadın sen ? Sen ağabeyinin hayatı boyunca hiç böyle mesnetsiz bir açıklama yaptığını duydun mu ? Hiç bir şey bilmiyorsun onu anladık, en azından “Sus bari de adam zannetsinler”. Genel başkanımızı takip etmediğin çok açık ve net bir şekilde belli.Zaten Genel Başkanımızı birazcık olsun takip etmiş olsaydın “Yoldan çıkmaz ve şarampole yuvarlanmazdın “

Sayın Toptan; Bak bakalım Genel Başkanımız 8 Eylül Tarihinde yapmış olduğu basın açıklamasında Suriyeli Vatandaşlarımız ile ilgili olarak ne tür ifadelere yer vermiş.

"Türkiye, Türk milletinindir. Anadolu Türk vatanıdır. Ülkemizdeki Suriyelilerin güvenli ve süratli şekilde asıl yurtlarına sevki acilen planlanıp hayata geçirilmelidir. Sınırlarımıza diktiğimiz duvarların aşılması, yeni göç akınları millet varlığının geleceğini karartacaktır" demiştir.

Bir senin ithamlarına bak,bir de Genel Başkanımızın açıklamalarına bak.Ne diyelim ki sana..”ALLAH AKIL VE FİKİR VERSİN”dedi

Editör: TE Bilisim