Haber: Selçuk KOÇAKLI

Zonguldak’ta  şiddetli yağmur ve soğukların başlaması ile birlikte sokak hayvanları hem açlıktan hem de üşümeleri nedeniyle hasta olmaya başladı.  Zonguldak’ta hayvan severlerin çok nadir olması nedeniyle bakıma muhtaç olan sokak hayvanları bu soğuk havada kendilerine sahip çıkacak gerçek hayvan sevdalıları arıyor. 

Gerçek hayvan sevdalıların çok nadir bulunduğu Zonguldak’ta Aykut Mina Uyar adlı gerçek hayvan sever, sosyal medya hesabından 2 aydır yavru köpeklerini sahiplendirecek birini bulamadığını belirtti. Uyar,  “İçim sızlaya sızlaya barınağa vermek zorundayım. Pazartesiye kadar sahiplenilmezlerse maalesef başka çarem kalmadı.  2 aydır paylaşım yapıyorum 1 kişi çıkmadı insanımız sözde HAYVANSEVER!” dedi. 

Uyar’ın bu paylaşımı bazı vatandaşlar yorum yaparak “Zonguldak'ta hayvan sever demek yalandan sokakta gördüğü köpeğin başını okşamak demek parayla satılan köpekleri alıp hava atmak demek bu kadar vurdum duymaz bir yerdeyiz iste. Yalandan yere hayvan hakkı diye bağırmasın bir Allah’ın kulu” şeklinde yorum yapıldı. 

Editör: TE Bilisim