24 Haziranda yapılacak olan Milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti ‘den aday adayı olan 49 kişi mülakattan geçti.   

Yapılan mülakatın ardından Zonguldak’a gelen AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday adayı ve Zonguldakspor kulüp Başkanı Süleyman Caner, yapılan mülakatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Caner ayrıca bu akşam Vali Ahmet Çınar ve İl emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı öncülüğünde yapılacak olan destek amaçlı yemek hakkında da görüşlerini bildirdi. 

GÖRÜŞME BENİM ADIMA GÜZEL GEÇTİ…

Mülakatların kendi acısından çok iyi geçtiğini ifade edene Caner, “Hepimizi sıralamaya göre 10 kişi halinde çağırılarak görüştüler. Arkadaşlarımızı değişik sorular sorulmuş, kimisine ise soru sorulmamış ve sadece öz geçmişi üzerinden işlem görülmüş. Bizimde sohbet ortamı içerisinde geçti görüşmelerimiz. Zonguldakspor’dan bahsettik ve bahsettiler. Neler yaptığımızı anlattık bugüne kadar. Ne zorluklar içinde buralara geldiğimizi kendilerine anlattık.  Özellikle sıkıntılarımız olmak üzere Stadımızla ilgili yaşadığımız sıkıntıları da aktardık.  Yapılan görüşme benim acımdan iyi geçti.  49 aday adayının sayısı 15’e indirilecek, bizi de 15’in içinde görülürse ve daha sonra ise inşallah ikinci bir değerlendirme sonrasında sıralama ya da girersek Zonguldak ve Zonguldakspor adına hizmet acısından çok güzel olacağını düşünüyorum. Ancak  her şeyin hayırlısı neyse de o olsun”dedi.

AHMET ÇINAR VE AHMET METİN TURANLI…

Vali Ahmet Çınar ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı öncülüğünde tertiplenecek olan destek amaçlı yemek hakkında konuşan Caner, “ Daha önce tasarladığımız bir durumdu bu. Sezon içinde yapacaktık ama yapamadık. İnşallah bugün ise polis evinde destek amaçlı yemeğimizi düzenleyeceğiz.  Bu yemek Vali Ahmet Çınar ve İl emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı öncülüğünde tertiplendi. İnşallah bu akşam istediğimiz desteği ve yardımı buluruz. İş adamları, Belediye Başkanları, STK’lılar ve 7 den 70’e herkesten alacağımız destek ile oyuncularımıza parasını vererek onları buradan huzurlu bir şekilde göndeririz inşallah.  Burada Başta Vali Ahmet Çınar, İl emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı olmak üzere destekte bulanacak herkese kendi adıma ve Zonguldakspor adına teşekkür eduyorum”dedi. 

  

Editör: TE Bilisim