Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Akdemir Başkanlığında toplantı. 

Belediye toplantı salonunda gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında 7 gündem maddesi görüşürken, toplantıya taksi esnafları da katıldı. 

Gündemin 3. Maddesi olan Ulaşım Hizmetleri müdürlüğünün 19.09. 2018  tarih ve 181 sayılı, taksi durakları düzenlemesi hakkında trafik komisyonu  raporu okundu ve oy birliği ile kabul edildi. 

Okunan raporun ardından Akdemir, mecliste bulanan taksi esnafına hitaben bir konuşma yaptı.  Akdemir, “ Özellikle sızın sıkıntınızı biliyorum. Ben göreve geldiğimden beri, emniyet müdürlerimize bu konu ile ilgili konuştuk. Zonguldak merkezde kaç tane taksi var kaçta taksi yok biz göreve geldiğimiz an itibariyle hepsini çıkarttık. Bu konuda emniyet, trafik neyse sorun yaşadığınız kurumlar, sıkıntı olmasın diye biz bir araştırma yaptık.  Sizlerde bu saatten sonra emniyette, trafikte, halk ve esnafla ve başka sorunla karşılaşmamanız için, biz bunları meclis kararı ile  araştırdık ve onayladık.  İnşallah bu saatten sonra taksi esnafımız daha güzel ve özelikle kurallara uyarak hareket eder. İnşallah sıkıntı olmadan Zonguldak’a daha güzel ve daha da candan, sevgi saygı, sevgi çerçevesi içinde ve arkadaşça paylaşımcı  olmaya davet ediyorum.”dedi

Akdemir’in konuşmasının ardından taksi esnafı, önce alkışladılar daha sonra ise teşekkür ederek toplantıdan ayrıldılar. 

Editör: TE Bilisim