Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği  Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak,  24 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Eroğan’ın yeni kabine de Zonguldak’a bir bakan vermesi konusunda basın açıklaması yaptı.

Başkan Toprak, “24 Haziran 2018 Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri yapıldı. Devletimize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Fikr-i Asım Fikir ve Düşünce Derneği  Zonguldak İl Başkanlığı olarak Zonguldak’ ımızdan ve ülkemizden çıkan sonuçlardan memnunuz.

Şimdi öncelikli olarak Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ dan Zonguldak’ ımızı ve Batı Karadeniz Bölgesini temsil edecek Zonguldak milletvekillerinden bir büyüğümüze veya  Zonguldaklı bir büyüğümüze , ağabeyimize  bakan olarak kabinede yer vermesini  istirham ediyoruz.

Zonguldak ve Batı Karadeniz Bölgesi  Sn. Cumhurbaşkanımıza senelerdir  destek olmaktadır. Bu son seçimlerde de layıkıyla destek olmuştur. Bu desteğin devamı ve bölgeye hizmet açısından bir büyüğümüzün bakan olması bizleri son derece memnun edecek  ve Sn. Cumhurbaşkanımıza olan destek halk nezdinde daha da artacaktır.

Bu çerçevede bizleri bugüne kadar kırmayan Sn. Cumhurbaşkanımızdan bu konuda bizlere kulak vermelerini ve bir bakan olarak Batı Karadeniz Bölgesini temsil edecek  Zonguldaklı bir milletvekilini görevlendirmesini bekliyor ve  kendilerinden talep ediyoruz.

Kendilerine sizin huzurunuzda ülkemize hizmet etme noktasında sonsuz başarılar diliyoruz.

Desteğimiz tam, güvenimiz tam. Kendilerinden bu konuda  hassasiyetle rica da bulunuyoruz.

Umuyor ve biliyoruz ki bu ricamız boşa çıkmayacak.

Selam ve saygıyla Zonguldak kamuoyuna duyurulur.

                                                                                                                                       

Editör: TE Bilisim