Pazartesi kimseye söz vermeyin!..



FİKRİ ASIM Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği Zonguldak İl Başkanlığı tarafından Pazartesi akşamı  saat 20-00’da Yaman restoranda birlik ve beraberlik gecesi düzenleyecek.



Karadeniz’in önemli sanatçıları ve önemli isimlerinde yer alacağı gecede, FİKRİ ASIM Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği Zonguldak İl Başkanı Sinan Toprak  tüm Zonguldaklıları davet etti.



MİLLETİMİZ VE ÜMMETİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK



Konu hakkında açıklamalarda bulunan Toprak, “FİKRİ ASIM Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği Zonguldak şubesi olarak, Genel Merkez il ve ilçe teşkilatları olarak kurulduğumuz ilk günden buyana durmadan, yılmadan   ve yorulmadan milletimiz için ümmetimiz için daha fazla hizmet etmek için çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizler karşılaştığımız tüm olumsuzluklara rağmen çalışmalarımızı yürüttük. İmkansızlık kelimesini asla kullanmadık ve boyunda eğmedik. Çünkü biz Asım'ın nesliyiz. ülkemize, milletimize ve  ümmetimize hizmet için her zaman hep önde olduk. Yaptığımız çalışmalarla her zaman halkımız tarafından da  taktirle karşılandık” dedi



 15  TEMMUZ ÖNCESİ VE SONRASINDA DURMADAN ÇALIŞTIK



FİKRİ ASIM Fikir ve Düşünce Hareketi Derneği olarak, 15 Temmuz darbesi öncesi ve sonrasında çok çalıştık diyen Toprak, 15 temmuz da darbe girişimi öncesinde biz meydanlara çıkarak benim anayasamın halkın anayasasını tüm halkımıza duyurduk. Bu halk ve bu ülke kendi anayasasını kendi yazsın diye de meydanlarda cirit attık. Bu dönem de Fötö şerefsiz inin kol gezdiği zamanda bile biz bu çalışmaları yaptık.  Daha sonra referandum dedik, referandum çalışmalarında gecemizi gündüzümüze katarak  çalıştık. Ev toplantıları yaptık, sokak sokak, cadde cadde,, mekan mekan dolaşarak broşürler dağıttık.  Başkanlık sisteminin ülkemize neler getireceğini ve ülkemizin de neden Başkanlık sistemine ihtiyacı olduğunu defalarca anlattık ve basın açıklaması da yaparak anlattık ”dedi



TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR



Pazartesi yapılacak olan birlik ve beraberlik moral gecesinde tüm halkın davetli olduğunu ifade eden Toprak, “Bunun üzerinde çok fazla çalışmamız var ama artık dedik ki biraz da morale ihtiyacımız var dedik. Arkadaşlarımızla beraber düşündük taşındık bu zaman zarfında, tabi devletimizin için milletimiz için ümmetimiz için çalışmalarımızı asla ve asla bir kenara bırakmıyoruz. Birazcık ta morale ihtiyacımız vardır. Biz birlik beraberlik ve moral gecesi düzenleme kararı aldık.  13 Kazım Pazartesi günü 20-00’da Yaman restoranda yapılacak ve bu gecemizde tüm halkımız davetlidir”dedi.



SÜPER BİR GECE BİZİ VE HALKIMIZI BEKLİYOR



Geceye önemli isimler ve sanatçılarında yer alacağını ifade eden Toprak, “Bu davetimize öncelikle Genel Başkanımız Hasan Türksel olmak üzere İl ve ilçe Başkanlarımız, Zonguldak halkı, Basın mensuplarımız ve dışardan gelecek çok sayıda misafirlerimiz olacak. Tabi bu moral gecemizde Karadeniz’in sevilen,  tanınmış sanatçıları ve sunucuları da aramızda olacak. Bunlar ise söyle. Farklı sunumuyla sevilen sunucu Kerim Yılmaz, Şiir yorumlarıyla fark yaratan  Aylin Kara, Eşsiz Türküleriyle Ahmet Çakar, Şarkıcı Fatih Aksoy ve Kemençeci Resul Karaaslan gibi bir çok sanatçımız sahne alacak. Gecemizde çekilişler yapılarak hediye vereceğiz. Dediğim gibi Cumartesi gecesi güzel bir akşam bizi bekliyor ve herkes de davetlidir ”dedi.



 



 



 
Editör: TE Bilisim