Zonguldak polisi hizmette sınır tanımıyor. Daha önce kaldırım kenarlarında bulunan ve vatandaşların takılarak düştüğü dubaları boyayan Zonguldak polisi, trafiği rahatlatmak için bazı yollara betondan orta kaldırımlar da koymuştu, bazı sokaklara da duvar resimleri çizmişti.

Aslında yapılan tüm bu hizmetler belediyenin sorumluluğu ve yetkisinde bulunuyor. Belediye ekiplerinin bu hizmetlerde yetersiz kaldığını gören Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı ise bu eksikliği, işin içine polis memurlarını da katarak gidermeye çalışıyor. Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı yaptığı bu hareketlerle, halkın kafasında oluşan ve yıllardır alışık oldukları bürokrat zihniyetini de yerle bir ediyor.

Diğer taraftan polislerin çınar ağaçlarının gövdelerini kireçlediğini basından öğrenen Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise Emniyet Müdürü Metin Turanlı’nın bu eylemine, çim ekerek yanıt verdi. Vatandaşlar ise, ‘ne güzel bir şehirde yaşıyoruz. Emniyet Müdürümüz çınarları kireçliyor, dubaları, sokakları, okulları boyuyor. Belediye Başkanımız ise çim ekiyor’ diyerek yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Editör: TE Bilisim