Ak Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Polat Türkmen ve il ve ilçe başkanları Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Zonguldak Şubesini ziyaret etti. Milletvekili adayı Türkmen, “Bizim ülke adına bölge adına derdimiz var. Ülkemizi geliştirmek, bölgemizi kalkındırma derdimiz var” diyerek herkesin bu yönde dertlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Ak Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Polat Türkmen, İl Başkanı Zeki Tosun, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve teşkilat üyeleri MÜSİAD Zonguldak Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz ve yöneticilerle hasbihal etti.

“DERDİMİZ VAR”

24 Haziran seçimlerinin 15 Temmuz darbe girişiminin rövanşı olarak görüldüğünü belirten Ak Parti Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Polat Türkmen, “Dışarıdaki düşmanlar ve içerideki hainler 15 Temmuz’da yapmaya çalışıp beceremediklerini 24 Haziran seçimlerinde yapmaya çalışıyorlar. Bu düşmanlık benzemezler olanları bir araya getirdi. Buradan bile Cumhurbaşkanımızın doğru yolda olduğunu anlamak lazım. Anlamayanlara hep birlikte anlatmalıyız. Bu seçim diğer seçimlere benzemeyeceği gibi ülkemizin geleceği açısından da önemi çok büyüktür. Zonguldak ve bölgemiz açısından da bakıldığında geçmişe takılı kalmanın anlamı yoktur. Hep birlikte önümüze bakmalıyız. Filyos Projesinde ne aşamaya geldiğimiz ortada. Bölgenin Cumhurbaşkanımızın açıkladığı gibi Mega Endüstri bölgesi ilan edilmesi sadece Zonguldak değil Kastamonu dahil 7-8 ilin kalkınması demektir. Bölgenin Kanal İstanbul’u demektir. Bizim ülke adına, Zonguldak ve bölgenin kalkınması adına derdimiz var. Bunun için de desteğinizi bekliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Zonguldak Şubesi Başkanı Salih Yılmaz, “24 Haziran seçimleri öncelikle ülkemiz, bölgemiz ve Zonguldak’ımız için hayırlar getirmesini diliyoruz. Bizler MÜSİAD ve işadamları olarak daima istikrardan ve ülke menfaatlerinden yana olduk. Zonguldak özelinde eksikler olmuştur. Bundan sonraki süreçte bu eksikliklerin giderilmesi en büyük beklentimiz olacaktır. Seçimden sonra da kent adına yapılmasını öngördüğümüz çalışmaları dosya halinde sunup takipçisi olacağız” dedi.

Editör: TE Bilisim