Haber: Seyfi BOYRAZ

Zonguldak’ın CHP’li milletvekili Şerafettin Turpçu, 24 Haziran seçimleri öncesinde her gün yeni bir liste ortaya atarak, parti tabanında bilgi kirliliği yaparak, algı operasyonu yapmaya devam ediyor.

Daha önce whatsapp uygulamasından partililere mesaj atarak, Muharrem İnce’nin aday gösterilmeyeceğini ileri sürmüş hem de kendisinin aday yapılmayacağını yazarak, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Muharrem İnce’ye yakın partililere şikayet etmişti.

Turpçu o mesajda, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Zonguldak Milletvekili sıralamasını şu şekilde yapmıştı; 1- Umut Başoğlu, 2- Eylem Ertuğrul, 3- Merve Kır.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı adayı göstermesinin ardından çark eden Turpçu şimdi de yeni bir liste ortaya attı. İşte Turpçu’nun yeni liste iddiası; 1- Şerafettin Turpçu, 2- Ünal Demirtaş, 3- Halil Furat, 4- Umut Başoğlu, 5- İlayda Alagöz.

Turpçu’nun her geçen gün yeni bir liste ortaya atması parti tabanında, ‘Turpçu hezeyan içerisinde. Ne yapacağını bilmiyor. İnsanların zekasıyla, aklıyla adeta dalga geçiyor’ yorumlarına neden olurken, Turpçu’nun yarın nasıl bir liste ortaya atacağı ise merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim