Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ile CHP Zonguldak eski Milletvekili Şerafettin Turpcu arasında soğuk rüzgar esmeye devam ediyor.  Turpcu, sağdan gelen Kantarcı’nın Kadın Kolları Başkanı Ağzıküçük’ü istifaya davet etmesini eleştirerek, “Sayın Başkan, kurultayda partimizin yönetimlerini belirleyecek” yazdı. Bunun üzerine Kantarcı, tivitir hesabından cevap verdi. 

Kantarcı “Düzeltelim: 1.Partiye gelmedim, davet edildim. 2. Beş yılda şahsınızın politika hayatınızda elli yılda yap(a)madığınız işleri başarıyla yaptık. 3. 37 yıl sonra Çaycuma Belediye Başkanlığını kazandık. İkinci seçimde her yerde oylarımız sayenizde düşerken, farkı 3.500’e çıkarttık”

Kantarcı “Devamla, kimin sağcı, kimin solcu kimin sosyal demokrat olduğunu ölçecek bir alet icat olmadı. En iyi CHP’li olduğumu göğsümü gere gere söylüyorum. Mazimde zengin parti portföyüm yok sizin gibi. Partime hiç seçim de kaybettirmedim sizin gibi” ifadelerini kullandı.

Kantarcı“Son olarak, çıkar gözetmeden eğriye eğri, doğruya doğru diyen, DEMOKRAT bir adamım. Demokrasi anarşi değildir, keyfilik hiç değildir. Kadın kolları başkanına hitabım son derece demokrat ve yürekli bir eleştiridir.”

Editör: TE Bilisim