ÖZEL HABER

Zonguldak’ta trafik yoğunluğunun en üst seviyede olduğu Uğur Mumcu kavşağında Zonguldak Belediyesi tarafından yeni düzenleme çalışmaları bugün itibariyle start aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Zonguldak Belediye Başkan yardımcısı Erhan Darende,  “TTK’ya ait gümrüklü saha ve kargo alanında yol için genişletme çalışması yapmayı hedefliyoruz.  Şuan itibariyle Sinyalizasyon yeni plana göre deniz tarafına doğru öteleneceği için, kabloları şuanda döşüyoruz ve yolları da yarıyoruz.

Kablolar döşendikten sonra da bu süreç içerisinde de TTK Genel Müdürlüğü  yönetim kurulu toplantısında uygun olduğuna dahil karar çıktıktan sonra TTK’nin iç kısmında duvar örme çalışmalarına başlayacağız. Kavşak çalışmalarını da böylece hızlandıracağız ”dedi.

Bilindiği gibi  Emniyet Müdürü Ahmet Turanlı, Uğur Mumcu kavşağında  trafik yoğunluğunun giderilmesi konusunda öneri de  bulunmuştu. Bu öneri sonrasında ise Vali Ahmet Çınar’da  TTK’dan  gümrüklü saha ve kargo alanında 7 metrelik bir alanın genişletilmesi için istemişti.

 

Editör: TE Bilisim