Üniversiteye arkadaşlarını doldurdu…

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Mustafa Çufalı’nın yaptığı tamalar tepkilere neden oluyor.

İmamam Hatip kökenli olan Rektör Mustafa Çufalı’nın İletişim Fakültesi’ne imam hatipli arkadaşı İslam Tarihçisi olan Prof. Dr. Seyfullah Kara’yı ataması liyakat yerine arkadaşlarına kadro verdiği yorumlarına neden olurken BEÜ Genel Sekterliği’ne de KYK Bölge Müdürü Hayri Bulazar’ı ataması kentte şaşkınlığa neden oldu.

Başarı yok, yükselme var!

Devrek’te bir İmam Hatip Lisesi Müdürü olarak görev yapan Hayri Bulazar, 2011-2013 yıllarında Zonguldak Valiliği görevi yapan Erol Ayyıldız tarafından Proje-Etüd Müdürlüğü’ne getirildi.

Lise Müdürlüğü ve Proje-Etüd Müdürlüğü döneminde hiçbir başarısı olmayan Hayri Bulazar kişisel ilişkilerini ve bazı milletvekillerini kullanarak KYK Bölge Müdürlüğü’ne getirildi.

KYK Bölge Müdürlüğü döneminde Nesibe Hatun Kız Yurdu'ndan kız kaçırılma ve bitmemiş inşaatı teslim alması nedeniyle hakkındaki bir çok iddiaya yanıt vermeyen Hayri Bulazar’ın Bülent Ecevit Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine getirilmesine anlam verilemedi.

Rektör Mustafa Çufalı’nın toplum tarafından dürüst, çalışkan ve liyakat sahibi olduğuna inanılan isimler yerine Üniversiteye arkadaşlarını ataması kafalarda soru işareti bıraktı.

Editör: TE Bilisim