Çaycuma Gökçebey ve Devrek İlçeleri Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği hakkında bir çok iddia bulunan Başkan Osman Bayraklı’nın kongre ile gitmesi için imza topladı.

Üyeler Olağanüstü Kongre istiyor…

Zonguldak’ta bulunan yaklaşık 280 çiftlik sahibi olmasına rağmen Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği’nin yaklaşık 150 üyesi, hakkında bir çok iddia bulunan Başkan Osman Bayraklı’dan kurtulmak amacıyla Olağan Üstü Kongre için tüzükte belirtilen sayıya ulaşarak imza topladılar.

Bertaraf tesisi adı altında evrak imzalattırmaya çalıştı…

Birliğe üye bir çok insanla parasal konularda şaibelere konu olan Başkan Osman Bayraklı, Tavuk çiftliklerin çıkan atıklar için hiçbir referansı olmayan ne olduğu anlaşılamayan bir firmayı getirerek Bertaraf tesisi kurulacağını söylemişti.

Bir çok Üye, Tesisin kurulabilmesi için Birlik’teki üye sayısının artırılması gerektiğini öne süren Osman Bayraklı’nın üyelere Gübrenin tesise verilmesi taahhütnamesini imzalatırken, evraklar arasına farklı evraklarda imzalatmaya çalıştığını, Bayraklı’ya güvenmediklerini iddia ettiler.

Şirketle ilgili bilgi yok…

Kanatlı Hayvanlar Birliği Üyeleri, Bertaraf Tesisi yatırıcısı Anadolu Biokütle Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Asaf’ı araştırdıklarını ancak şirketle ilgili ciddi ve resmi hiçbir bilgiye ulaşamadıklarını belirterek, Osman Bayraklı’nın yine gizli oyunlar içinde olduğunu düşündüklerini, güven bunalımı yaşadıklarını söylediler.

Üyeler istiyor, Kanatlı Osman kaçıyor…

Geçtiğimiz Mayıs ayında tüzükte belirtilen sayıya ulaştıklarını, Birliği’in Olağanüstü Kongre ile şeffaf bir yönetime kavuşturulması gerektiğini belirten Üyeler, yeter sayıda imza toplamalarına rağmen yaptıkları tüm tebliğlere rağmen Başkan Osman Bayraklı’nın kongre kararı almadığını belirterek, Tarım İl Müdürlüğü’nden destek istediler.

NOT: Olağan Üstü Kongre talep eden Üyelerin açık kimliği ve telefon numaraları nedeniyle imzalı talebi yayınlamıyoruz.

Editör: TE Bilisim